Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2019

Розгляд скарги захисника підозрюваного у смертельному ДТП не відбувся у зв’язку з тим, що не надійшли матеріали судового провадження з Центрального районного суду м. Миколаєва

                              

Сьогодні, 16 грудня, у Миколаївському апеляційному суду планувалось розглянути скаргу сторони захисту на запобіжний захід для  21-річного водія  автомобіля «Lexus», підозрюваного у скоєнні смертельної автопригоди.

Проте вказане засідання не відбулось у зв’язку з тим, що до Миколаївського апеляційного суду з невідомих причин не надійшли матеріали судового провадження з Центрального районного суду м. Миколаєва.

Обидві сторони процесу вважають, що при такому неможливо розглянути апеляцію і виступили за те, щоб засідання перенести.

Колегія суддів перенесла розгляд апеляційної скарги на 20 грудня 2019 року.

Нагадаємо, 7 грудня, близько 2:30 години ночі в м. Миколаєві, на пр. Богоявленському, 8. Водій автомобіля Lexus, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos. Внаслідок автопригоди водій та пасажир Daewoo Lanos загинули на місці події, двоє пасажирів іншої автівки зазнали тілесних ушкоджень. 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1558