Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.12.2019

Минулого тижня правоохоронці показали успішний результат у протидії злочинності

                               

Зокрема, завдяки скоординованій діяльності правоохоронців розкрито понад 100 кримінальних правопорушень. Найбільше злочинів розкрито за процесуального керівництва Вознесенської місцевої прокуратури.

До прикладу, розкрито вбивство 39-річної жительки Львівської області, тіло якої виловили з річки  Південний Буг у серпні 2019 року.

За тиждень завершено розслідування у 57кримінальних провадженнях, які з обвинувальними актами скеровані до судів. Судами області постановлено 42 обвинувальні вироки. На цьому напрямку результативно спрацювали процесуальні прокурори Миколаївських місцевих прокуратур № 1 та № 2, Вознесенської місцевої прокуратури.

Так,   за принципової позиції прокуратури скасовано незаконні судові рішення про виправдання особи за незаконне зберігання зброї та боєприпасів, за збут наркотичних засобів та психотропних речовин засуджено до реальної міри покарання службову особу виправної колонії.
За наслідками представницької діяльності судами відкрито провадження у 2 справах за позовами прокурорів у сфері земельних відносин на суму 1,16 млн.грн. щодо земель площею 102 га.

Зокрема, відкрито провадження за позовною заявою Первомайської місцевої прокуратури про повернення державі земельної ділянки площею 102 га з розташованою на ній водоймою загальною вартістю 1,1 млн. грн.

За вказаний період прокурорами взято участь у 34 судових засіданнях місцевих судів та Миколаївського апеляційного суду. Судами задоволено 2 позови у сфері земельних відносин щодо земельних ділянок площею загальною площею  42 га, вартістю  1050 тис. грн.

Так, задоволено позов Миколаївської місцевої прокуратури №1 про зобов’язання особи повернути державі земельну ділянку сільськогосподарського призначення загальною площею 33 га вартістю  819,2 тис. грн.

Також, задоволено позов Миколаївської місцевої прокуратури №1 до  товариства з обмеженою відповідальністю про витребування у власність держави земельної ділянки площею 9,7 га вартістю 236,6 тис. грн.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1275