Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2019

У Миколаєві затримано чиновницю Департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради за отримання неправомірної вигоди у розмірі 20 тис грн (ФОТО)

                  

Сьогодні, 28 грудня, під процесуальним керівництвом Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1, працівниками управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області та слідчими Заводського відділу поліції задокументовано факт отримання неправомірної вигоди у розмірі 20 тис грн в. о. начальника управління з контролю за ремонтом, реконструкцією, будівництвом, газифікацією комунальних об’єктів та житла при Департаменті ЖКГ Миколаївської міської ради. 

Неправомірну вигоду чиновниця отримала від підрядної організації, яка виконували будівельно-ремонтні роботи на замовлення Департаменту ЖКГ, за підписання актів виконаних робіт без перевірки фактичного обсягу та якості їх виконання.

Її дії попередньо кваліфіковані за ч.ч.1,3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою та одержання неправомірної вигоди службовою особою вчинене повторно).

Правоохоронці також встановили факти систематичного отримання неправомірної вигоди працівниками департаменту від підрядних організацій. Наразі проводяться ряд обшуків та встановлюються інші особи причетні до злочинів.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1500