Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2020

Винуватцю ДТП, в якій загинуло двоє керівників поліції Миколаївщини, повідомлено про підозру (ФОТО)

                                          

Прокуратурою Миколаївської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що мала місце 8 жовтня 2019 року поблизу села Шевченкове Вітовського району, в якій загинуло двоє поліцейських – заступник начальника ГУ Нацполіції в Миколаївській області та в.о. начальника Управління протидії наркозлочинності ГУ Нацполіції в Миколаївській області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 61-річний житель Київської області, керуючи автомобілем Lexus, грубо порушуючи правила дорожнього руху України, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем Toyota Camry.

Внаслідок зіткнення водій та пасажир автомобіля Toyota Camry від отриманих травм загинули на місці ДТП, водій автомобіля Lexus з травмами був госпіталізований до лікарні.

На підставі достатніх доказів для повідомлення особі про підозру у вчиненні злочину, водій автомобіля Lexus неодноразово викликався до слідчого з метою оголошення йому підозри, проте на виклики не з’являвся.

Зважаючи на це, 28 грудня 2019 року, йому заочно повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) та, згідно вимог чинного законодавства, скеровано повідомлення про підозру за місцем його проживання.

Досудове розслідування на даний час триває.

фото ГУ ДСНС в Миколаївській області

Прес-служба  прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1532