Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2020

У першій декаді січня 2020 року правоохоронцями розкрито майже 200 кримінальних правопорушень

                          

Перша декада січня 2020 року виявилася  насиченою для правоохоронців Миколаївщини, які своєю злагодженою роботою довели, що можуть працювати на успішний результат у протидії злочинності.

Зокрема, завдяки скоординованій діяльності правоохоронців розкрито майже 200 кримінальних правопорушень, з яких понад 50 тяжкі злочини.  Значного позитиву досягнуто при розкритті кримінальних правопорушень правоохоронцями м. Миколаєва. Під процесуальним керівництвом Миколаївських місцевих прокуратур № 1 та № 2 майже 100 злочинів, з яких чверть  – тяжкі.

Так, повідомлено про підозру винуватцю ДТП, в якій загинуло двоє керівників поліції Миколаївщини, повідомлено про підозру депутату Миколаївської обласної ради, який погрожував поліцейським зброєю.

Під процесуальним керівництвом органів прокуратури області, слідчими  поліції завершено досудове розслідування у 117 кримінальних провадженнях, обвинувальні акти у яких скеровані до суду. Судами постановлено 35 вироків. На цьому напрямку результативно спрацювали процесуальні прокурори Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та Вознесенської місцевої прокуратури.

Для прикладу, скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 4 жителів м. Миколаєва, віком від 30 до 45 років, які у період з листопада 2018 року по травень 2019 року вчинили 10 крадіжок на території міста Миколаєва.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1390