Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2020

В Арбузинському районі правоохоронці вилучили з незаконного обігу майже 2 кг канабісу (ФОТО)

                    

У результаті ефективної взаємодії між Первомайською місцевою прокуратурою та Арбузинським відділом поліції у 45-річного жителя с. Кавуни Арбузинського району за місцем його проживання виявлено та вилучено наркотичний засіб канабіс.

За погодженням із прокуратурою, отримавши дозвіл суду на проведення обшуку в його домоволодінні, працівники поліції виявили у помешканні значну кількість поліетиленових пакетів та паперових згортків, наповнених готовою для вживання сухою подрібненою речовиною рослинного походження загальною масою майже 2 кг. За попередніми висновками, вилучене є канабісом, що відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

Як пояснив чоловік, він зберігав наркотичну речовину для власного вживання. Наразі чоловіка затримано у порядку ст.208 КПК України. Вилучене направлене на експертне дослідження, тривають слідчі заходи.

Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру за ч.1 ст.309 та ч.2 ст.307 КК України (незаконне зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу) та обрання міри запобіжного заходу.

За вчинені кримінальні правопорушення чоловіку загрожує покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури 

кількість переглядів: 1478