Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2020

Відбулося підготовче судове засідання за обвинуваченням Апті та трьох його спільників у скоєнні ряду тяжких злочинів (ФОТО)

                         

7 лютого 2020 року у Вознесенському міськрайонному суді відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні стосовно чотирьох осіб – жителів м. Миколаєва та м. Вознесенська, віком від 25 до 49 років, яких обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 126, ч. 1 ст. 357, ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 147 , ч. 3 ст. 289 та ч.1 ст.263 КК України.

Суд, розглянувши обвинувальний акт, призначив справу для розгляду.

Під час підготовчого судового засідання прокурор заявив до суду клопотання про продовження запобіжного заходу усім фігурантам справи, яке судом задоволено.

Стосовно Апті та одного з його спільників обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, стосовно ще двох фігурантів – домашній арешт.

Нагадаємо, у серпні 2019 року, обвинувачені, маючи умисел на незаконне заволодіння вантажним транспортним засобом, позбавили волі власника автомобіля та взяли у заручники його брата, з метою спонукання власника до виконання їх протиправних вимог. Після чого, з погрозою застосування насильства небезпечного для життя та здоров’я потерпілих, заволоділи транспортним засобом разом з реєстраційними документами.

Судовий розгляд у кримінальному провадженні призначено на 17.02.2020.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1643