Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2020

Підсумкитижня – правоохоронцями Миколаївщини розкрито майже 100 кримінальних правопорушень

                           

Минулий тиждень виявився насиченими для правоохоронців Миколаївщини, які своєю злагодженою роботою довели, що можуть працювати на успішний результат у протидії злочинності.

Зокрема, завдяки скоординованій діяльності правоохоронців розкрито майже 100 кримінальних правопорушень.

Значного позитиву досягнуто при розкритті кримінальних правопорушень правоохоронцями Первомайської місцевої прокуратури - розкрито 39 злочинів, з яких 14- тяжкі.

Під процесуальним керівництвом органів прокуратури області, слідчими поліції завершено досудове розслідування у 100 кримінальних провадженнях, обвинувальні акти у яких скеровані до суду. Найбільше проваджень скеровано до суду процесуальними керівниками Миколаївської місцевої прокуратури № 1 - за результатами досудового розслідування до суду скеровано 50 обвинувальних актів.

Також, відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури області завершено розслідування у резонансних кримінальних провадження та до суду скеровано обвинувальні акти стосовно винуватця смертельної автопригоди в Арбузинському районі, стосовно Апті та його спільників за вчинення ряду тяжких злочинів.

За минулий тиждень судами постановлено 46 обвинувальних вироків.

За останні сім днів прокурорами у сфері реалізації представницьких повноважень взято участь у 34 судових засіданнях місцевих судів та Миколаївського апеляційного суду.

Крім того, Миколаївською місцевою прокуратурою №2 вжито заходи до реального повернення у державну власність ще однієї земельної ділянки площею 0,1 га вартістю 147 тис. грн., яка знаходиться в сосновому урочищі «Жовтневе» та була незаконно надана у приватну власність.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1450