Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2020

В.о. заступника начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області та посередника затримано на одержанні неправомірної вигоди у сумі 700 доларів США (ФОТО)

                                     

У четвер, 20 лютого 2020 року, за процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві, та співробітниками управління стратегічних розслідувань Нацполіції в області затримано виконувача обов’язки заступника начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Миколаївській області на одержанні неправомірної вигоди у сумі 700 доларів США.

Згідно з матеріалами слідства, зазначені кошти вказана особа вимагала та отримала від директора будівельної організації за позитивний розгляд проведення перевірки об’єкту будівництва та невжиття штрафних санкцій.

Гроші посадовець отримала від посередника – колишнього начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Миколаївській області.

Зловмисників затримано «на гарячому» у порядку ст.208 КПК України.

Затриманим готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування за  ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України триває.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1638