Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2020

З 2 березня розпочинається атестація прокурорів регіональних прокуратур

                        

З 2 по 5 березня 2020 року, на базі виставкового центру «АККО Інтернешнл», пройдуть два етапи атестації прокурорів регіональних прокуратур.  Бажання пройти атестацію виявили 104 прокурори Миколаївщини.

Процес атестації буде аналогічним тому, який проходив в Офісі Генерального прокурора. Він проходитиме у три етапи: тест на знання законодавства, тест на загальні здібності та співбесіда з кадровою комісією. Для забезпечення безперервності роботи регіональних прокуратур передбачено тестування прокурорів кожної окремої прокуратури за різними графіками.


Прокурори, які згідно положення про атестацію у ході першого етапу набрали 70 балів, допускаються до другого– тестування на загальні здібності та навички. У якому прохідний бал складає 93. До складу комісій входять працівники Офісу Генерального прокурора, представники міжнародних неурядових організацій, проектів міжнародної технічної допомоги та дипломатичних місій, що робить їх незалежними від зовнішніх та внутрішніх факторів впливу.


Усі допущенні до заключного етапу атестації, пройдуть перевірку на доброчесність, яка включатиме у себе відповідність витрат і майна, належного їм та членам їх родин, поведінки згідно з вимогами професійної етики.

Результати атестації будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Офісу Генерального прокурора.

кількість переглядів: 1617