Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2020

Житель Арбузинського району постане перед судом за статеві зносини з особою, яка не досягла 16-річного віку

                          

Завдяки злагодженій роботі Арбузинського ВП Братського ВП ГУНП в Миколаївській області та Арбузинського відділу Первомайської місцевої прокуратури обвинувальний акт стосовно 24-річного мешканця села Мар’янівка, який обвинувачується у вчиненні природних статевих зносинах з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, скеровано до суду.

Досудовим розслідуванням встановлено, що, в кінці серпня 2019 року, мешканець с. Мар’янівка Арбузинського району, будучи повнолітньою особою, перебуваючи разом з неповнолітньою особою у кімнаті одного з житлових будинків с. Полянка Арбузинського району, достовірно знаючи про вік неповнолітньої та не зважаючи на це, за взаємною згодою з останньою, без застосування фізичного та психологічного насилля, вступив з останньою у природні статеві зносини.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 155 КК України, тобто статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку.

У зв’язку з вчиненням зазначеного кримінального правопорушення зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 років.


За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1378