Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2020

Водія легковика, з вини якого загинула 17 річна дівчина, засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі

                       

За послідовної позиції прокуратури Миколаївської області судом визнано винним та засуджено до реальної міри покарання винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди,  внаслідок якої загинула 17-річна  дівчина.

Трагедія сталася у червні 2019 року на у місті Миколаєві на проспекті Героїв України вночі. 35 - річний житель м. Миколаєва, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, керуючи автомобілем «Daewoo Lanos», рухаючись з перевищенням швидкості, скоїв наїзд на дівчину, яка переходила проїжджу частину пр. Героїв України по регульованому пішохідному переходу.

Від отриманих травм пішохід померла в салоні карети швидкої медичної допомоги.

2 березня 2020 року Центральний районний суд м. Миколаєва, погодившись з доводами державного обвинувачення, визнав водія виним за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох людей), та призначив реальну міру покарання – 7 років 6 місяців  позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області 

кількість переглядів: 1265