Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2020

Водія Range Rover, який підозрюється у скоєнні автопригоди з тяжкими наслідками, взято під цілодобовий домашній арешт

                            

Сьогодні, 12 березня, слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва розглянула клопотання слідчого, погоджене процесуальним керівником прокуратури Миколаївської області, обравши  32-річному водію автомобіля Range Rover, який підозрюється  у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди з тяжкими наслідками, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, що 24 лютого на перетині пр. Центрального та вул. Московської у м. Миколаєві сталось зіткнення автомобіля Range Rover з маршрутним таксі № 89 ГАЗель Рута, за кермом якого перебував 64-річний місцевий мешканець.

Внаслідок зіткнення мікроавтобус перекинувся. До лікарні госпіталізовано четверо людей, у тому числі обидва водії транспортних засобів, а також двоє пасажирок, одна з яких померла.

Водію автомобіля Range Rover повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення  правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть).

Питання щодо притягнення до відповідальності водія маршрутного таксі вирішуватиметься, коли чоловік зможе надавати свідчення. Наразі він перебуває у неконтактному стані.

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1282