Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2020

Двох жителів Первомайського району, які пограбували літнього чоловіка, взято під варту

                        

У п’ятницю, 13 березня, слідчим суддею задоволено клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Первомайської місцевої прокуратури та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою стосовно двох зловмисників, які пограбували 70-річного жителя с. Кінецпіль Первомайського району.

Злочин стався біля 02.00 год. 12 березня цього року. Зловмисники – місцеві жителі, віком 27 та 39 років, спільно вживали алкогольні напої. Коли ж горілка скінчилася, приятелі завітали до пенсіонера, щоб «позичити» кошти на придбання алкоголю. Вибивши двері домоволодіння та спричинивши тілесні ушкодження потерпілому, зловмисники заволоділи майном та грошима останнього у розмірі 5 тис грн, на які придбали  алкоголь та продовжили застілля. 

Цього ж дня, завдяки злагодженій роботі працівників поліції та Первомайської місцевої прокуратури, місцезнаходження підозрюваних було встановлено та останніх затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури обом зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 186 КК України, а саме відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у житло.

Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 8 років.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1457