Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2020

Ґвалтівника справедливо покарано

                             

Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 в суді доведено провину 32-річного жителя Миколаївської області у вчиненні трьох спроб зґвалтування жінок на території мікрорайону «Соляні» у м. Миколаєві.

За даними слідства,  зловмисник, упродовж грудня 2018 року, скоїв три незакінчених замахи на зґвалтування трьох місцевих мешканок, застосовуючи при цьому насильство та погрожуючи жінкам.

Його дії кваліфіковані за ст. ч.3 ст.15 ч.1 ст.152, ч.3 ст.15 ч.2 ст.152 КК України (незакінчений замах на зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства та погрози його застосування та незакінчений замах на зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства та погрози його застосування, вчинений повторно).

Завдяки чіткій та принциповій позиції державного обвинувача та достатній доказовій базі провину зловмисника доведено у повному обсязі.

Відтак, Центральним районним судом м. Миколаєва підтримано позицію місцевої прокуратури – чоловіка визнано винним у скоєнні злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі  строком на 6 років.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1457