Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2020

Краще попередити, ніж потім лікувати хворобу (ІНФОГРАФІКА)

                               

У розвиток дієвих заходів щодо протидії короновірусної хвороби (COVID-19) прокуратурою Миколаївської області посилено протиепідемічні заходи. 

Зокрема, за рекомендацією медиків та в будь-якому випадку краще попередити захворювання, ніж лікувати його, профспілковою організацією працівників прокуратури області «Маємо силу допомогти» придбано 15 пульсоксиметрів для вимірювання ступеня насичення (сатурації) киснем гемоглобіну артеріальної крові, а також частоти пульсу, які будуть розподілені між апаратом прокурати області та місцевими прокуратурами.

Крім цього, Координаційною групою прокуратури області щодо попередження розповсюдження коронавірусної хвороби (COVID-19) у всіх приміщеннях прокуратури для відвідувачів та працівників встановлено антисептичні засоби та інформаційні матеріали щодо рекомендацій ВООЗ про захист від коронавірусу, його симптоми тощо.

Перед проходженням безпекової рамки усім відвідувачам вимірюють температуру.

Кожного працівника прокуратури забезпечено засобами індивідуального захисту, зокрема захисними масками.

Приміщення прокуратури постійно обробляються  дезінфікуючими засобами. 

Довідково: із 6 квітня в Україні почали діяти нові обмежувальні карантинні заходи через поширення коронавірусу COVID-19.  Посилення карантинних заходів, зокрема, забороняє: перебування в громадських місцях без маски чи респіратора; переміщення групою з більш ніж двох осіб, крім випадків службової необхідності та супроводу дітей; перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу повнолітніх; відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності; відвідування спортивних та дитячих майданчиків тощо. Роз’яснення щодо нових обмежувальних заходів на період карантину https://bit.ly/2wi9Kjt.

 


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1430