Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2020

Спроба «домовитись» з патрульними закінчилася для порушника відкриттям кримінального провадження

                              

23 квітня 2020 року під процесуальним керівництвом Березнегуватського відділу Баштанської місцевої прокуратури повідомлено про підозру жителю смт Березнегувате, який намагався відкупитись від патрульних поліцейських за керування автомобілем у нетверезому стані.

Чоловіка, який керував автомобілем  ГАЗ 2752,  13 квітня цього року зупинив наряд сектору реагування патрульної поліції №3 Березнегуватського відділення поліції за порушення правил дорожнього руху та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Намагаючись уникнути покарання, правопорушник спробував підкупити правоохоронців, запропонувавши за 100 доларів  США та 500 гривень не складати відносно нього протокол про адміністративне правопорушення.

Зрозумівши, що поліцейські не погоджуються на вказану злочинну пропозицію, водій наніс одному з поліцейських три удари рукою в обличчя та спричинив  тілесні ушкодження.

Правопорушнику інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 369, ч.2 ст. 345 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, за невчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-яких дій, з використанням наданих їй влади чи службового становища, погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1869