Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2020

Чиновнику Державного агентства рибного господарства повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди у сумі 1500 доларів США

                            

4 травня  2020 року під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, слідчим Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, повідомлено про підозру провідному державному інспектору відділу рибоохоронного патруля № 3 Чорноморського басейнового управління Державного агентства рибного господарства в одержанні неправомірної вигоди у сумі 1500 доларів США.

У ході розслідування встановлено, що посадовець одержав зазначені кошти   від жителя м. Очаків за не перешкоджання вилову рибних та інших водних живих ресурсів в акваторії Чорного моря, не виявлення в його діяльності порушень законодавства з охорони рибних ресурсів і регулювання рибальства у водоймах України, Правил рибальства та не притягнення до передбаченої законом відповідальності.

Його затримано у м. Очаків після отримання другого «траншу» у розмірі  800 доларів США працівниками СБУ та ДБР. 

Посадовцю повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України – одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дії з використанням наданого їй службового становища, вчинене повторно, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання щодо звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 1557