Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2020

Потужне наркоугрупування "закладчиків" викрили правоохоронці Миколаєва (ФОТО)

                        

5 травня 2020 року під процесуальним керівництвом Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1, слідчими Заводського відділу поліції за оперативним супроводом Управлінням протидії наркотиків в Миколаївській області викрито групу осіб, які збували наркотичні засоби шляхом «закладом» в м. Миколаєві.

Досудовим розслідуванням встановлено, що сімейна пара 30-ти років, які є жителями міста Одеси, організували збут наркотичних засобів на території обласного центру. В спільники взяли собі "закладчика" - 29 річного місцевого жителя. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Особи, які бажали купити «товар» телефонували на номер мобільного телефона, який знаходився в м. Одеса, поповнювали рахунок мобільного телефону, звідки гроші виводилися на платіжну картку.   Потім місцевий житель вночі робив закладку та скидав фото  місця закладки клієнту.

В день наркоторговці розміщали від 40 до 90 закладок. За кожен сховок їм платили 330 гривень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У ході розслідування правоохоронцями здійснено шість оперативних закупок.

За місцем проживання фігурантів в м. Одеса та м. Миколаєві проводяться санкціоновані судом обшуки, під час яких вилучено понад 500 закладок з метадоном загальною вагою 135 гр, чорнові записи, банківські картки, мобільні телефони, грошові кошти у сумі 700 доларів США.

Вказані особи затримані у порядку ст.208 КПК та наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру за ч.2 ст.307 КК України.

Розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1803