Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2020

На Баштанщині застілля закінчилося смертельними ножовими пораненнями, за які зловмисника засуджено до 9 років позбавлення волі

                           

8 травня 2020 року за принципової позиції Баштанської місцевої прокуратури 25-річного жителя с. Добре Баштанського району визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.121 КК України, (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та засуджено до дев’яти років позбавлення волі.

Встановлено, що наприкінці серпня минулого року обвинувачений у дворі домоволодіння 51-річного жителя в с. Добре  спільно з ним та його товаришем вживав алкогольні напої. Невдовзі між власником помешкання та гостем виникла словесна сварка, в ході якої останній схопив зі столу кухонний ніж та наніс потерпілому два удари в область живота, один в поперекову ділянку зліва та один у задню поверхню шиї, спричинивши проникаючі колото-різані поранення живота та поперекової ділянки з пошкодженням внутрішніх органів, які ускладнилися масивною кровотечею, від яких останній помер по дорозі в лікарню.

У ході судового розгляду обвинувачений відмовився надавати будь-які свідчення, проте з урахуванням беззаперечних доказів, зібраних правоохоронцями в ході розслідування та їх дослідження в суді, вдалося довести провину зловмисника.

Запобіжний захід у виді тримання під вартою обвинуваченому продовжено до набрання вироком законної сили.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури 

кількість переглядів: 1532