Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.05.2020

«Ви запитуєте – ми відповідаємо» – розпочинаємо з кадрових питань

                        

Зокрема, відповідаючи на питання журналістів Інтернет –видань «Преступности.нет», «Новости – Н» та ГО «Стоп корупції» щодо кадрової роботи в органах прокуратури Миколаївщини, повідомляємо наступне.

Всі посадові особи прокуратури Миколаївської області відображені на офіційному сайті прокуратури області у розділі «Про прокуратуру». На сьогодні жодних змін у керівництві регіональної прокуратури не має.

На даний час перший заступник прокурора області Олександр Білоус перебуває у щорічній відпустці.

Заступник прокурора області Степан Божило, відповідно до листа Генерального прокурора, відряджений до Офісу  Генерального прокурора із збереженням своєї посади. Аналогічно до Офісу Генерального прокурора відряджено 4 працівника з апарату прокуратури області та з місцевих прокуратур.

На підставі рішень першої та другої кадрових комісій з атестації прокурорів регіональних прокуратур наказом прокурора області звільнено з посад 3 працівників прокуратури, які неуспішно пройшли атестацію, що складає 13,4% від загальної кількості працівників апарату регіональної прокуратури при середньоукраїнському показнику 18,6%.

Принагідно зазначаємо, що відповідно до пункту 3 розділу 2 «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури» регіональна прокуратура здійснює свої повноваження до початку роботи обласних прокуратур.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1615