Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2020

У Миколаєві під час одержання хабаря у сумі 6 тис грн затримано працівника Департаменту житлово – комунального господарства (ФОТО)

                          

У вівторок, 26 травня 2020 року, під процесуальним керівництвом Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 слідчими СВ Заводського відділу поліції за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області затримано інспектора з технагляду Департаменту житлово – комунального господарства Миколаївської міської ради при отриманні неправомірної вигоди у розмірі 6 тис грн.

Службовець вимагав зазначені кошти від підприємця за не створення штучних перешкод у підписанні актів виконаних робіт, що складає 1 % від вартості договору.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України.

Незаконні дії службової особи органом досудового розслідування попередньо  кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України, а саме отримання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням.

Проводяться першочергові слідчі дії.

Статтею 62 Конституції України передбачено, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1514