Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2020

У прокуратурі проведено семінар з питань організації роботи з кадрами та протидії корупційним проявам в органах прокуратури (ФОТО)

                           

У четвер, 28 травня 2020 року, у прокуратурі Миколаївської області у режимі відеоконферецзв’язку відбувся семінар щодо особливостей організації  кадрової роботи, з питань внутрішньої безпеки та протидії корупційним проявам в органах прокуратури в умовах законодавчих змін.

У семінарі, ініційованому відділом роботи з кадрами прокуратури області, взяли участь керівники місцевих прокуратур, їх заступники та начальники відділів місцевих прокуратур. 

У своїх виступах доповідачі інформували учасників про повноваження керівника при організації  кадрової роботи, особливості добору на державну службу в період карантину, особливості ведення військового обліку в органах прокуратури.

Особливу увагу приділено практичним аспектам організації роботи з питань внутрішньої безпеки та протидії корупційним проявам в органах прокуратури.

На завершення доповідачі та учасники семінару обмінялися думками з висвітлених питань, працівники відділу роботи з кадрами надали вичерпні відповіді на запитання. 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1332