Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2020

У Миколаєві правоохоронці знешкодили групу зловмисників, які налагодили канал збуту амфетаміну (ФОТО)

                             

У п’ятницю, 29 травня 2020 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, слідчі СУ ГУНП в Миколаївській області спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області ДСР НП України у супроводі бійців КОРД та прикордонників припинили злочинну діяльність угруповання зловмисників, які виготовляли й збували амфетамін в особливо великих розмірах.

Вказані особи виготовляли амфетамін за місцем проживання одного зі зловмисників. Під час проведення ряду санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів у їхніх транспортних засобах та в гаражних приміщеннях правоохоронці вилучили фасований амфетамін загальною вагою понад 100 г, інгредієнти для його виготовлення та ваги, банківські карти, мобільні телефони. 

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених заборонених засобів складає  більш ніж 50 000 гривень.

 

 

 

 

 

 

 

Трьом затриманим, двоє з яких вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини,  повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене організованою групою осіб).

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.   Розслідування триває, перевіряється причетність інших осіб до злочинів.


 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1349