Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2020

Інспектору Держрибагентства повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди у сумі 70 тис грн

                         

У середу, 3 червня 2020 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, слідчим Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, повідомлено про підозру головному державному інспектору відділу рибоохоронного патруля № 3 Чорноморського басейнового управління Державного агентства рибного господарства в одержанні неправомірної вигоди у сумі 70 тис грн.

За версією слідства, посадовець одержав зазначені кошти  від жителя м. Очаків за не перешкоджання вилову рибних та інших водних живих ресурсів в акваторії Чорного моря, не виявлення в його діяльності порушень рибоохоронного законодавства та не притягнення до передбаченої законом відповідальності.

2 червня 2020 року посадовця затримано безпосередньо після отримання ним  неправомірної вигоди у порядку ст. 208 КПК України. 

Йому повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України – одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дії з використанням наданого їй службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1514