Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2020

Правоохоронці викрили на хабарі у 82,6 тис грн чиновника адміністрації Інгульського району м. Миколаєва (ФОТО)

                                  

Сьогодні, 11 червня 2020 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в області та працівниками управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області задокументовано факт одержання неправомірної вигоди у розмірі 82,6 тис грн начальником відділу комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради.

Установлено, що вказана особа вимагала зазначену суму від місцевого підприємця за підписання договору про надання послуг із дезінфекції зупинок громадського транспорту на території Інгульського району м. Миколаєва та забезпечення безперешкодного підписання актів приймання виконаних робіт.

Кошти службовець отримав через посередника.

Чиновника затримано за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

Нині проводяться невідкладні слідчі дії, після завершення яких вирішуватимуться питання щодо повідомлення затриманому чиновнику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1463