Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2020

На Миколаївщині затримано помічника начальника колонії під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів США (ФОТО)

                           

Сьогодні, 18 червня, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводу працівників відділу «К» Управління Служби безпеки України в Миколаївській області затримано чергового помічника начальника державної установи «Вознесенська виправна колонія № 72», майора внутрішньої служби, при отриманні неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів США. 

Зазначені кошти посадовець вимагав та отримав за сприяння в умовно достроковому звільнені одного із засуджених виправної установи.

Зловмисника затримано під час отримання неправомірної вигоди у порядку ст.208 КПК України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

Виконуються першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення про підозру затриманому та обрання стосовно нього запобіжного заходу.

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області 

кількість переглядів: 1655