Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2020

Підозрюваного у вбивстві жителя Вознесенська взято під варту

                      

У середу, 24 червня 2020 року, слідчим суддею розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Вознесенської місцевої прокуратури, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави 33-річному жителю м. Вознесенськ, який підозрюється у вбивстві свого знайомого.

Трагічна подія сталася вночі 23 червня цього року у приватному домоволодінні 32-річної співмешканки підозрюваного. Троє чоловіків – зловмисник, 38-річний потерпілий та їхній товариш, розпивали алкоголь.  Між підозрюваним та колишнім співмешканцем жінки виник конфлікт на ґрунті особистих відносин, в результаті якого зловмисник лопатою завдав смертельних травмувань потерпілому. Потім відтягнув тіло на дорогу, де і покинув. 

Завдяки злагодженим діям працівників Вознесенської місцевої прокуратури та Вознесенського відділу поліції цього ж дня зловмисника затримано у порядку  ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України – умисне вбивство.

Розслідування триває.
 
За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1523