Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2020

У прокуратурі відбулось урочисте зібрання з нагоди Дня Конституції України (ФОТО)

                            

Сьогодні, 26 червня, напередодні визначного національного свята, виконувач обов’язків прокурора Миколаївської області Денис Фальченко привітав працівників органів прокуратури області з Днем Конституції України.  

24 роки минуло відтоді, як Україна отримали  Основний закон, який гарантував права та свободи громадян, закріпив ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу. Конституція України має найвищу юридичну силу та є головним оберегом державності й верховенства права у нашій державі.

Органи прокуратури в нелегких умовах сьогодення докладають максимум зусиль задля того, щоб усі задекларовані Конституцією права та свободи були нормою життя громадян України.

Вітаючи колектив, Денис Вікторович побажав колегам міцного здоров’я, родинного затишку, мудрості й наполегливості, успіхів та нових досягнень на благо української держави  та подякував всім за роботу у справі зміцнення законності і правопорядку на теренах нашої області.

З нагоди свята наказом в.о. прокурора Миколаївської області 14 працівників органів прокуратури області за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм та досягнення позитивних результатів роботи нагороджено подяками.
 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2251