Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2020

У Первомайську нападника на двох жінок взято під варту

                          

У суботу, 4 липня 2020 року, Первомайським міськрайонним судом задоволено клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Первомайської місцевої прокуратури, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 44-річному місцевому жителю, який підозрюється у замахі на вбивство екс-дружини та її матері.

За версією слідства, 2 липня поточного року о 21 годині житель міста Первомайська, щойно звільнившись з лав ЗСУ, прийшов до дому своєї 43-річної колишньої дружини, вирішити особисті стосунки, заздалегідь заготовивши молоток та ніж.

Перелізши через паркан, він почав цілеспрямовано наносити удари молотком в голову 69-річній жінці, матері його колишньої дружини, яка стала йому на заваді, а в подальшому, він молотком наносив тілесні ушкодження своїй колишній дружині, яка намагалась захистити свою матір, всі удари спрямовувались у голову.

Зловмисника зупинило лише те, що під час нанесення ударів в нього зламався молоток.

На крики жінок підбігли сусіди, тому нападник намагався втекти, при цьому демонструючи оточуючим ніж, який він приніс із собою, проте сусіди все-таки його затримали.

Підозрюваному повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 296 КК України (замах на умисне вбивство двох або більше осіб та хуліганство із застосуванням заздалегідь заготовленого предмета для нанесення тілесних ушкоджень).

Розслідування триває.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1252