Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2020

Вбивцю 69-річної жительки с. Козирка Очаківського району засуджено до 13 років ув’язнення

                      

Очаківським відділом Миколаївської місцевої прокуратури № 1 підтримано державне обвинувачення стосовно 28-річного жителя с. Козирка Очаківського району, який вбив 69-річну жінку.  

У суді доведено, що 11 квітня 2019 року зловмисник зайшов у гості до 69-річної сусідки, якій він раніше допомагав по господарству. Між чоловіком та сусідкою виник конфлікт, у ході якого він наніс жінці не менше одинадцяти ударів топорищем по голові та тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла.

Після цього, зловмисник з будинку потерпілої викрав її майно на загальну суму 27 тис грн, яким розпорядився на власний розсуд. 

Під час судового засідання чоловік заперечував свою вину, але  прокурором його вина доведена в повному обсязі та колегією суддів Очаківського міськрайонного суду його визнано винним за  ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) та ч. 3  ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло, вчиненому повторно) та засуджено до 13 років позбавлення волі. 

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1728