Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.07.2020

Депутата Миколаївської міської ради притягнуто до відповідальності за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією (ДІАГРАМА)

                                 

За участі органів прокуратури Миколаївської області, Центральним районним судом м. Миколаєва розглянуто два протоколи, складені за         ч. 2 ст. 172-7 КУпАП, стосовно депутата Миколаївської міської ради, котрий  в умовах реального конфлікту інтересів проголосував за включення до порядку денного питання про обрання його секретарем постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, а в подальшому й про призначення його на цю посаду.

Зазначену особу судом визнано винною у вчинені адміністративних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 172-7 КУпАП, та накладено стягнення у вигляді штрафу в сумі 5100 грн.

Законність рішення суду першої інстанції підтверджено постановою Миколаївського апеляційного суду від 13.07.2020.

Загалом, у поточному році прокурорами забезпечено участь у розгляді судами 88 протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані     з корупцією, за результатами розгляду яких на 45 осіб накладено стягнення   у вигляді штрафу (за 6 місяців 2019 року – на 35 осіб).

 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1676