Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2020

Двох жителів Очаківського району засуджено до 7 та 8 років в’язниці за бійку зі смертельним наслідками

                           

Очаківським відділом Миколаївської місцевої прокуратури №1 підтримане державне обвинувачення у судовому розгляді кримінального провадження стосовно двох жителів с. Червоне Парутине Очаківського району,  які нанесли смертельні тілесні ушкодження односельцю.

Доведено, 3 вересня 2018 року двоє зловмисників, 23 та 24 років перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, незаконно проникли до місця проживання 56-річного чоловіка та почали звинувачувати у невиконанні взятих на себе зобов’язань щодо роботи по господарству у одного з прибулих за існуючою раніше домовленістю. У ході виниклої на цій підставі неприязні, зловмисники почали бити потерпілого, який також перебував у стані алкогольного сп'яніння.

У подальшому, вказані особи витягнули чоловіка на подвір'я будинку та продовжили наносити йому удари, спричинивши потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, від яких він помер. З метою знищення слідів злочину тіло чоловіка зловмисники скинули у занедбаний колодязь, який знаходився неподалік.

За результатами розгляду кримінального провадження суд, погодившись з позицією прокурора, визнав чоловіків винними у скоєнні кримінальних правопорушень за ч.2 ст.28, ч.2 ст.162 та  ч. 2 ст. 121 КК України та призначив покарання у вигляді 7 та 8 років позбавлення волі.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури №1

 

кількість переглядів: 1652