Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

Винесено вирок засудженому, який напав на працівника колонії

                            

Вознесенською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у судовому розгляді кримінального провадження за фактом нападу на працівника адміністрації Державної установи «Вознесенська виправна колонія (№ 72)» Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України (ст.392 КК України).

Згідно матеріалів справи працівниками установи виконання покарань під час обшуку у одному з корпусних приміщень виявлено під столом у схованці 8 мобільних телефонів, які заборонено використовувати в колонії, та вилучено їх.

Не погодившись з діями працівників установи, один із засуджених, який відбував покарання за спричинення смертельних  тілесних ушкоджень, напав на старшого оперуповноваженого оперативного відділу колонії, наніс йому тілесні ушкодження та пошкодив  формений одяг, чим дезорганізував роботу установи покарань.

Завдяки належному процесуальному керівництву та якісному підтриманню публічного обвинувачення, 29.07.2020 Вознесенським міськрайонним судом винесено обвинувальний вирок та особу за вказані дії засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років 6 місяців.

За інформацією  Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1743