Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2020

Винесено вирок жителю Веселинівського району, який вбив 70-річного чоловіка

                           

Прокуратурою Миколаївської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вбивства 70-річного жителя міста Вознесенськ у листопаді 2018 року.

У суді доведено, що в ніч з 23 на 24 листопада 2018 року, 33-річний житель Веселинівського району, перебуваючи в приватному домоволодінні, на ґрунті особистих неприязних стосунків, які виникли раптово, завдав потерплому 11 ножових поранень в різні життєво важливі частини тіла, від яких останній помер.

З метою приховування злочину, зловмисник перемістив тіло потерпілого до підвального приміщення вказаного домоволодіння, де  залив цементом, який на його прохання привіз 36-річний житель міста Вознесенськ.

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області, дослідивши обставини вчинення кримінального правопорушення, заслухавши показання сторін у кримінальному провадженні, погодився із доводами обвинувача та визнав чоловіка винним за ч. 1 ст.115 КК України. Вироком суду від 30 липня 2020 року його засуджено до 9 років позбавлення волі.

Також засуджено чоловіка, який допомагав приховати сліди злочину. Його дії судом кваліфіковані за ч.1 ст.396 КК України та призначено покарання у  вигляді 2 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 1 рік.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області  

кількість переглядів: 1584