Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2020

У Миколаєві оперуповноваженого поліції затримано за хабар у 20 тис грн (ФОТО)

                  

У середу, 19 серпня 2020 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Миколаївській області затримано капітана поліції - оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Центрального відділу поліції Головного управління Нацполіції в області, за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 20 тисяч гривень.

За версією слідства, правоохоронець вимагав у громадянина кошти за вирішення питання щодо непритягнення його до кримінальної відповідальності за нібито крадіжку мобільного телефону.

Першу частину неправомірної вигоди у розмірі 7 тис грн оперуповноважений отримав 17 серпня цього року. 19 серпня під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 13 тис грн  його було затримано у порядку ст. 208 КК України.

Правоохоронцю повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України. Вирішується питання про  обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1979