Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2020

Оперуповноваженому поліції, який вимагав 20 тис грн неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід та відсторонено від посади

                        

Сьогодні, 21 серпня, слідчим суддею Заводського районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником прокуратури Миколаївської області, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 131 820  грн  оперуповноваженому відділу кримінальної поліції Центрального відділу поліції Головного управління Нацполіції в області, за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 20 тисяч гривень.

Також судом його відсторонено від займаної посади. 

Як вже повідомлялось, капітан поліції вимагав у громадянина зазначені кошти за вирішення питання щодо непритягнення його до кримінальної відповідальності за нібито крадіжку мобільного телефону.

Першу частину неправомірної вигоди у розмірі 7 тис грн оперуповноважений отримав 17 серпня цього року. 19 серпня під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 13 тис грн  його було затримано у порядку ст. 208 КК України.

Правоохоронцю повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України. 

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1558