Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2020

За одержання 1500 доларів США судитимуть державного інспектора рибоохоронного патруля

                               

Прокуратура Миколаївської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно провідного державного інспектора рибоохоронного патруля № 3 Чорноморського басейнового управління Державного агентства рибного господарства, за фактом отримання ним неправомірної вигоди у розмірі 1500 доларів США (ч.1 ст.368 КК України).

За даними слідства, зазначені кошти посадовець отримав від жителя м. Очаків за не перешкоджання вилову рибних та інших водних живих ресурсів в акваторії Чорного моря, не виявлення в його діяльності порушень законодавства з охорони рибних ресурсів і регулювання рибальства у водоймах України, Правил рибальства та не притягнення до передбаченої законом відповідальності.

4 травня цього року, прокуратурою спільно з слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводу працівників відділу «К» Управління Служби безпеки України в Миколаївській області його було затримано під час отримання неправомірної вигоди.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Миколаєві.


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1648