Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2020

Директора підприємства судитимуть за зловживання на ремонті покрівлі житлового будинку

                      

За належного процесуального керівництва Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1, завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно керівника одного з приватних підприємств м. Миколаєва, який обвинувачується у підробленні документів та заволодінні чужим майном, шляхом зловживання своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 191 та ч.1 ст.366 КК України).

За версією слідства, між Департаментом житлово – комунального господарства Миколаївської міської ради та підприємством укладено договір на проведення поточного ремонту м’якої покрівлі житлового будинку в місті Миколаєві загальною вартістю майже 200 тис. грн.

Однак, не виконавши усіх ремонтних робіт у повному обсязі, підрядник склав завідомо неправдиві акти про їх проведення. При цьому, шляхом завищення обсягів виконаних робіт, він заволодів бюджетними коштами у розмірі 27 тис. грн.

Стаття 62 Конституції України передбачає, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1603