Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2020

У Вознесенську судитимуть молодика, який побив поліцейського

                         

Вознесенською місцевою прокуратурою затверджено обвинувальний акт стосовно 24-річного жителя смт Олександрівка Вознесенського району  за обвинуваченням у заподіянні поліцейському тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків.

Інцидент мав місце 27 липня 2020 року в смт Олександрівка.  

Так, працівники патрульної поліції Вознесенського відділу поліції прибули за повідомленням місцевої мешканки з приводу погроз на її адресу колишнім чоловіком. Біля домоволодіння заявниці знаходились двоє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння, одних з них почав ображати поліцейських грубою нецензурною лайкою, пошкодив службовий автомобіль та умисно наніс декілька ударів кулаками по обличчю та тулубу поліцейського, чим спричинив йому легкі тілесні ушкодження.    

За результатом розслідування обвинувальний акт стосовно зловмисника за ч.1 ст.296 та ч.2 ст. 345 КК України (хуліганство та умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу побоїв та легких тілесних ушкоджень, у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків) скеровано до суду для розгляду по суті.

Підозрюваний перебуває під вартою.

У разі доведення винуватості особи в суді, їй загрожує покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі строком до 5 років.    


 За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1498