Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2020

Працівницю Державної фіскальної служби притягнуто до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією

                           

Органами прокуратури області забезпечено участь у судовому розгляді справи про вчинення старшим державним ревізором-інспектором одного з міських управлінь Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області адміністративних правопорушень, пов’язаних  з корупцією, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 КУпАП.

Так, у засіданнях суду першої та апеляційної інстанцій доведено, що вказана особа у період з травня 2019 року по березень 2020 року допустила  13 фактів неповідомлення про наявність у неї реального конфлікту інтересів та вчинила дії в умовах реального конфлікту інтересів, а саме незаконно провела камеральні перевірки своєчасності сплати податкових зобов’язань фізичною особою – підприємцем з котрою пов’язана особистими, сімейними стосунками.

Постановою Доманівського районного суду від 31.07.2020, залишеною без змін постановою Миколаївського апеляційного суду від 28.09.2020, правопорушницю визнано винною у вчинені адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, та накладено стягнення у вигляді штрафу в сумі 3400 грн.

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1331