Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2020

У Миколаєві судитимуть 4 членів злочинної групи наркоділерів, до складу якої входив інспектор патрульної поліції (ФОТО)

                        

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 4 членів злочинної групи за фактами незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту психотропної речовини – амфетаміну, до складу якої входив інспектор взводу однієї з рот Управління патрульної поліції в Миколаївській області ( за ч. 1- 3 ст. 307, ч. 3 ст. 313, ч. 1 ст. 311, ч. 1 та 2 ст. 309, ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, організував злочинну групу 35 річний житель міста Миколаєва, який разом ще з двома 28-річними місцевими жителями в одному із гаражів м. Миколаєва виготовляли амфетамін. Виготовлену речовину зловмисники розповсюджували серед близького оточення. Поліцейський здійснював «прикриття» протиправної діяльності членів групи.

Правоохоронцями проведено 11 обшуків за місцем проживання зловмисників та місцем виготовлення та зберігання психотропної речовини, в ході яких виявлено та вилучено хімічне обладнання для виготовлення психотропної речовини обіг якої обмежено – амфетамін, понад кілограм марихуани, обріз мисливської рушниці, три гранати ф-1, а також виготовлену психотропну речовину, обіг якої обмежено-амфетамін, об’ємом біля 200 грам, п’ять пістолетів з ознаками перероблення під вогнепальну зброю та боєприпаси до них.

У ході розслідування задокументовано 17 епізодів злочинної діяльності вказаної організованої групи.

У разі доведення вини вказаним особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1408