Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2020

Судитимуть керівника підприємства, який обвинувачується у привласненні державних коштів виділених на ремонт житлового будинку

                 

За процесуального керівництва прокурорів Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 завершено досудове розслідування  у кримінальному провадженні стосовно  керівника  одного із підприємств, який підозрюється у привласненні державних коштів призначених для капітального ремонту покрівлі житлового будинку по вулиці 3 Слобідська 54-А в місті Миколаєві ( ч.2ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України).

За версією слідства, керівник приватного підприємства на підставі договору укладеного з Департаментом житлово - комунального господарства Миколаївської міської ради зобов’язувався  здійснити ремонтні роботи покрівлі будинку на загальну суму понад 600 тис грн.

Втім керівник підприємства-підрядника вніс в акт приймання виконаних робіт завідомо неправдиві дані щодо обсягу та видів робіт, на підставі якого на рахунок його підприємства було перераховано 62,4 тис. грн бюджетних коштів.  

Стаття 62 Конституції України передбачає, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1567