Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2020

На Миколаївщині судитимуть 4 членів злочинної організації, які займались виготовленням та збутом контрафактного алкоголю

                           

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно членів організованої міжрегіональної злочинної групи,  яка займалась виробництвом та збутом фальсифікованих алкогольних напоїв на території Миколаївської та Кіровоградської областей (ч.3 ст.28, ч.1-2 ст.204 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 43-річний місцевий житель залучив до злочинної діяльності трьох  осіб, які здійснювали придбання спирту, організовували незаконну діяльність, займалися виготовленням, зберіганням та збутом фальсифікованої алкогольної продукції.  

Підпільне виробництво та зберігання фальсифікованої продукції здійснювалося у шести спеціально обладнаних складських приміщеннях, боксах та гаражних приміщеннях.

У ході проведення 30 санкціонованих судом обшуків за місцями мешкання фігурантів, в автомобілях, складських приміщеннях правоохоронцями вилучено понад 10500 л спирту та спиртової суміші, грошові кошти в сумі понад 800 тис. грн, понад 180 пляшок горілки, фасованої в скляні пляшки, без марок акцизного податку та з марками, що мають явні ознаки підробки, обладнання для виробництва, помпи для перекачування спирту, тара, спиртометри, мірні ємкості, ароматизатор «Коньяк» та ін.  

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1698