Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2020

Жителя Вознесенського району за напад на поліцейського засуджено до 2 років позбавлення волі

                                

Вознесенською місцевою прокуратурою на належному рівні підтримано обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно 24-річного жителя смт Олександрівка Вознесенського району, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.296 та ч.2 ст. 345 КК України (хуліганство та умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу побоїв та легких тілесних ушкоджень, у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків).

У суді доведено, що 27 липня 2020 року в смт Олександрівка місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав ображати поліцейських, які прибули на виклик,  грубою нецензурною лайкою, пошкодив службовий автомобіль та умисно наніс декілька ударів кулаками по обличчю та тулубу поліцейського, чим спричинив йому легкі тілесні ушкодження.    

2 жовтня 2020 року вироком Вознесенського міськрайонного суду зловмисника визнано винним у вказаних вище кримінальних правопорушеннях та засуджено до реальної міри покарання - 2 років позбавлення волі.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1608