Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2020

На Миколаївщині затримано військовослужбовця-прикордонника за збут наркотичних засобів (ФОТО)

                            

У вівторок, 6 жовтня, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві та співробітниками  відділу по боротьбі з корупцією та організованої злочинності управління СБУ в Миколаївській області затримано  військовослужбовця – молодшого інспектора прикордонного контролю  ВПС «Миколаїв» Херсонського прикордонного загону Південного регіонального управління ДПС України за фактом незаконного збуту наркотичних засобів.

Встановлено, що військовик Держприкордонслужби України налагодив систематичний збут особливо небезпечних наркотичних засобів цивільному населенню.

Так, 11 вересня цього року він реалізував громадянину України, який діяв під контролем правоохоронних органів, канабіс вагою 4,59 г за 1000 грн.  А 6 жовтня військовослужбовець реалізував наркотичний засіб іншій особі за 2500 грн, після чого його було затримано правоохоронцями.

Під час проведення обшуків виявлено та вилучено розфасовані у пакети речовина рослинного походження, які направлені на експертизу.

Вирішується питання про повідомлення затриманому підозри за ч.2 ст. 307 КК України та  обрання міри запобіжного заходу.

Наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до скоєння вказаного злочину.

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1951