Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2020

Взято під варту двох зловмисників, підозрюваних у розбійному нападі на жительку Казанківського району

                                  

У четвер, 29 жовтня, за клопотанням слідчого, погодженого з процесуальним керівником Баштанської місцевої прокуратури,  судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 40-річному жителю Кіровоградської області, який підозрюється у розбійному нападі на жительку Казанківського району.

Стосовно іншого підозрюваного - 26-річного раніше судимого жителя Баштанського району, його взято під варту за вироком суду за раніше скоєний розбійний напад.

За версією слідства, 30 вересня цього року у Казанківському районі зловмисники вночі скоїли напад на будинок головного бухгалтера одного із місцевих товариств. Зловмисники у балаклавах проникли до її оселі через відчинене вікно, побили її та зв’язали, вимагаючи віддати їм заощадження. Зловмисники заволоділи 50 тисяч гривень та 40 тисяч доларів США.

27 жовтня на в’їзді у Миколаїв зловмисники були затримані. Під час затримання у одного зі зловмисників було вилучено гранату РГО, а в ході обшуків в автомобілі та за місцем їх мешкання – зброю та грошові кошти.

Одному із затриманих повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 та ч.1 ст.263  КК  України (розбій,  незаконне зберігання боєприпасів), іншому на даний час вирішується питання про повідомлення про підозру за ч.4 ст.187 КК України.

Досудове розслідування триває. Перевіряється причетність підозрюваних до вчинення інших розбійних нападів на помешкання громадян.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури
кількість переглядів: 1531