Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2020

Правоохоронці Миколаївщини перекрили транснаціональний канал постачання наркотиків

                           

Миколаївською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами переміщення через митний кордон України наркотичних засобів з метою їх подальшого збуту в інших країнах (ч. 2 ст. 305, ч. 2 ст. 307 КПК України).

29 жовтня 2020 року у ході спецоперації обласної прокуратури, управління СБУ в Миколаївській області із залучанням Держприкордонслужби затримано 34-річного громадянина однієї з країн ЄС та 56-річного жителя м. Миколаєва, які спеціалізувалися на контрабанді та збуті великих партій наркотичних засобів.

У зоні митного поста «Ягодин» Волинської митниці під час огляду автомобіля «BMW X-5» під керуванням іноземця у спеціально виготовлених сховищах, порогах автомобіля, виявлено та вилучено 37 пакунків прямокутної форми в прозорій  поліетиленовій плівці з речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору з різким запахом – канабісу, загальною вагою майже 10 кг.

Крім того, під час проведення обшуку в гаражі,  який перебуває у постійному користуванні жителя м. Миколаєва,  виявлено та вилучено 3 пластикові бідони білого кольору, об’ємом 30 літрів, кожний, та 1 пластиковий бідон білого кольору, об’ємом 35 літрів, з особливо небезпечним  наркотичним засобом - канабіс.     
 
На даний час вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів.

Розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, направлені на з’ясування всіх обставин вчинення кримінального правопорушення.
 
Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1349