Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2020

На Миколаївщині підприємець пропонував 10 тис грн начальнику райвідділу за непритягнення його до відповідальності за порушення карантинних заходів (ФОТО)

                                       

13 листопада 2020 року, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в області та співробітниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції затримано 41-річного жителя Баштанського району при наданні неправомірної вигоди в розмірі 10 тис грн тимчасово виконуючому обов’язки начальника Баштанського ВП ГУНП в Миколаївській області.   

Зазначені кошти громадянин надав начальнику райвідділу за непритягнення його до адміністративної відповідальності за порушення ним карантинних обмежень, а саме роботи кафе в одному із сіл на території Баштанського району, власником якого він є, після 22 години, а також подальшої безперешкодної роботи закладу під час карантину.

Під час передачі грошей особа була затримана у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) та обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчі (розшукові) дії.
 

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1663