Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2020

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого жителя Новоодеського району за замах на вбивство односельця

                      

Під процесуальним керівництвом Новоодеського відділу Вознесенської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 48-річного раніше судимого жителя с. Кандибине Новоодеського району за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (закінчений замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

За версією слідства, 13 вересня цього року близько 19:00 у с. Кандибине між зловмисником та його 25-річним односельцем виникла бійка біля місцевого магазину, де обидва вживали спиртні напої. Обвинувачений, ображений на потерпілого,  та з метою помсти відправився додому, взяв ніж, повернувся та завдав постраждалому ножові поранення – у  плече і в область серця. Лише реакція місцевих жителів, які припинили незаконні дії обвинуваченого, завадили йому довести до кінця свій злочинний намір до кінця.

За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.  

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури
кількість переглядів: 1489